Programvaruhotell: en logisk utveckling av företagstillväxt
programvaruhotell-en-logisk-utveckling-av-företag-tillväxt

Programvara definierad

All programvara som installeras eller nås helt från en fjärrserver som inte finns på din egendom anses vara värdprogramvara. Detta är mestadels värd och hanteras av en tredjepartsleverantör. Användare får tillgång till programvaran globalt via internet.

Hostad programvara är också känd som SaaS (software-as-a-service) i molndatamodellen. Användare har inte programvaran laddad på sina datorer utan får åtkomst till den via sin webbläsare istället.

 

Molntjänster

Cloud computing är ett utmärkt sätt för företag att ha låga rörliga kostnader som bara skala med verksamheten. Istället för att investera i datacenter och servrar, betalar du bara för vad datorresurser förbrukas.

Fokusera dina prioriteringar på projekt som skiljer ditt företag, inte infrastrukturen. Ditt kundorienterade fokus hanteras nu bättre och kommer att dra nytta av på kortare tid från koncept till implementering.

Du behöver inte längre gissa om din kapacitet och om infrastrukturen på plats kan hantera den. Cloud computing skalas upp eller ner i linje med dina konjunkturkrav.

Du kan enkelt distribuera din applikation, uppgradera, förbättringar globalt till flera regioner nästan direkt. Din kundtillfredsställelse är fortsatt stark med minimal påverkan.

 

AWS

AWS står för Amazon Web Services, annars kallas cloud computing idag. Sedan starten som ett offentligt test 2006 har AWS blivit världsledande inom molntjänster.

AWS ger en låg kostnad, skalbar och mycket tillförlitlig molninfrastruktur. Med stora datacenter placerade strategiskt över hela världen garanterar AWS ett robust och säkert system som inte påverkas av strömavbrott etc.

AWS tillhandahåller följande:

  • Lagringstjänst – arkivering av applikationsdata och säkerhetskopior online.
  • CloudDrive – Lagring av säkra personuppgifter erbjuds liksom musikstreaming.
  • Utvecklaranvändning – Analytics-arbetsbelastningar som ansluter BI-verktyg och SQL-baserade klienter som RedShift används. Mechanical Turk ingår också för att säkerställa alla applikationer som kräver ett API för att använda ett mänskligt nätverk för att hantera uppgifter som en dator inte kan. Dynamo Database ingår för att hantera behovet av NOSQL.
  • ElastiCache – Detta är ett protokoll som överensstämmer med Memcached. Dynamiska webbapplikationer ökar eftersom Memcached hanterar databasbelastningen istället.
  • Elastic Compute Cloud – möjliggör en obegränsad användning av virtuella maskiner och låter alla företagsprenumeranter köra appprogram.

 

Varför Amazon Cloud

säkerhet

Välkända certifieringar inkluderar SAS 70 typ II, PCI DSS nivå 1, HIPAA, FISMA Moderate och ISO 27001. Dina data och dess integritet lagras under många lager av fysisk och operativ säkerhet. Regelbundna revisioner genomförs för att säkerställa att infrastrukturens motståndskraft och efterlevnad uppfylls.

Cost Effectiveness

With a ‘pay as you go’ pricing option, you can forego long-term contracts and commitments. You will pay for what you store or for the computing power you consume.

Denna flexibilitet är utformad till din fördel för att dra nytta av Amazons skalfördelar. Detta hjälper dig att uppnå rätt balans mellan hårdvarubehov och datahanteringskrav.

Flexibel och öppen

En av de första och bästa funktionerna som AWS initierade var att förbli operativsystem och språk agnostiska. Du har valet att välja den programmeringsmodell eller utvecklingsplattform som är mest fördelaktig för ditt företag.

Du kan hålla fast vid ditt nuvarande programmeringsspråk för att undvika att träna om ditt IT-team. Tiden till marknaden och produktiviteten förbättras eftersom behovet av att säkra infrastruktur och omskolning har eliminerats.

Rörlighet

Iterera, experimentera och innovera snabbt. Skala ditt företag upp eller ner baserat på efterfrågan. Lägg till eller subtrahera resurser för att hantera de totala kostnaderna i enlighet med detta.

Stöd

AWS är guldstandarden inom molnfärdigheter och infrastruktur. De har satt ribban och återställt den flera gånger under sin 15 års erfarenhet av att leverera en global infrastrukturlösning.

AWS förblir ledande som en säker molntjänst. Besparingarna för företag som upprätthåller infrastrukturpersonal har hjälpt bottenlinjen avsevärt. Kostnadsbegränsning och omfördelning har inneburit att appar släpps snabbare, ROI är tidigare och kundnöjdheten har sett en positiv höjning totalt sett.