När anpassad programvara är det bättre valet för ditt företag
när-anpassad-programvara-är-det-bättre-valet-för-ditt-företag

De flesta av oss känner till Oracle, SAP eller Microsoft Dynamics. Dessa typer av COTS-program (kommersiella hantverksprogram) är utformade för att täcka de vanligaste behoven hos en bred grupp av företagskrav. De bygger dock inte en skräddarsydd lösning som är specifik för dina individuella affärsbehov i detalj. Ta ett steg längre tenderar dessa lösningar att inte integreras bra med andra COTS-lösningar.

Inom många organisationer, oavsett om det är internt eller mer populärt av en tredje part, finns det skräddarsydd (skräddarsydd) programutveckling som är skräddarsydd för en specifik organisations behov.

Skräddarsydda mjukvarulösningar kommer alltid att leverera det mest effektiva systemet eftersom det ger stöd för ett specifikt behov av ditt företag. Den här lösningen är inte tillgänglig i en händelselösning eftersom den inte kan erbjuda högre effektivitet eller kundens kontaktpunkttjänst.

Låt oss titta på några viktiga fördelar med att välja en anpassad programvaruutvecklingslösning:

 

Skräddarsydd efter dina behov

En direkt relation upprättas omedelbart mellan dig och det utvecklingsföretag du valt. Ett erfaret programvaruutvecklingsteam kommer att samarbeta och anpassa lättare för att möta dina specifika krav. Programvaran är din och som sådan sitter du i förarsätet för att se programvaruteamet leverera din unika lösning snabbt och effektivt.

 

Långsiktiga investeringar = långsiktig framgång

Det är en uppenbar kostnad att förbinda sig till en anpassad programvarulösning när den skapas från grunden. Det är dock viktigt att notera att det här är en mycket smart investering på lång sikt. Du behöver inte vara orolig för licensavgifter och betala för funktioner du inte behöver, tvingade uppgraderingar och ständig testning av nya säkerhetsuppdateringar som släpptes när buggar upptäcktes.

 

Produktiviteten ökar

Utan tvekan, med hjälp av din anpassade lösning, är dina team mer säkra och kan utföra uppgifter mer effektivt eftersom applikationen är specifikt skriven för att ta itu med varför och hur ditt företag behöver de uppgifter som har slutförts.

 

Din programvara, din väg

Din anpassade applikation är din. Du äger den och är som sådan din att göra som du vill med den. Med hjälp av en COTS-applikation är du överlämnad åt det företag du köpte den från för att säkerställa att den är uppdaterad, säker, förbättrad och helt ärlig, tillgänglig under hela ditt företag utan att antingen säljaren tyst köpte eller hade gått ur drift .

 

Säkerhet är nyckeln

COTS-applikationer är mer utsatta för hackattacker eftersom de är tillgängliga för massorna. Anpassade lösningar är å andra sidan säkrare och mycket svårare att hacka eftersom de bara används inom ditt företag. Hackare ser liten fördel med att attackera skräddarsydd programvara när det finns många andra företag som använder COTS.

 

Skalbarhet

När ditt företag växer kan det hända att mjukvara som inte är hylla inte kan hantera datalastningen över tid. Din anpassade lösning är designad från början med tanke på din specifika affärstillväxt. När du växer växer den anpassade lösningen med dig.

 

Integration

Anpassad programvara är den perfekta lösningen för integrering av flera program. Företag som använder många program skulle ha enormt nytta av en & lsquo; en anpassad programvara & rsquo; utformad för att integrera flera processer. Du kommer nu att kunna åstadkomma mer med mindre omkostnader.

 

Stöd

Eftersom din anpassade lösning designades och byggdes specifikt för dig, är ditt tekniska supportteam inte bara känt för ditt specifika företag, de är också väl förtrogna med nyanserna i din anpassade programvara och hur den interagerar med ditt nätverk. Ett högt kvalificerat team finns tillgängligt för att stödja ditt företag från både utveckling och produktivitetsanvändning.

 

För att summera

Varje företag har olika behov. Många kommer att inse med tiden att hushållslösningar inte kommer att kunna lösa sina detaljerade problem som är viktiga för att driva verksamheten. Företagen kan vända sig till skräddarsydd programvara vid denna tidpunkt för att leverera en lösning speciellt utformad för att ta itu med smärtpunkter och öka produktiviteten, intäkterna och det positiva personal- och kundengagemanget mycket snabbare.

Dina idéer blir verklighet och lämnar dina konkurrenter när du har löst problemen tidigare och verksamheten tar fart.