Android -Utvecklare

INDORE

Ansök nu
Erfarenhet: Två-Fem År

Jobbplats: INDORE

ArbetsDeskrivning

Corner Stone Solutions letar efter en plattformsutvecklare (iOS / Android) för att gå med i vårt entusiastiska internationella team för att skapa avancerade mobil- och webbappar.

Du kommer att ansvara för att utveckla flexibla, högpresterande och plattformsplatta mobilappar.

Du kommer att spela en viktig roll i utformningen av kraftfulla programvarukomponenter och din kod kommer att användas i våra ekosystem av mycket anpassningsbara och framgångsrika mobilappar.

Positionen ger en chans att arbeta med avancerad teknik bland mycket motiverade kollegor som är dedikerade till att leverera nästa generations mobilapplikationer. Du kommer att arbeta med projektet för de fem bästa Fortune-företagen i världen.

Nödvändig

  • 2+ års påvisbar erfarenhet av programvaruutveckling med att bygga och underhålla plattformsappar (Android / iOS) och webbaserade system.
  • Stark förståelse för moderna utvecklingsprinciper för mobilapplikationer och iOS / Android-appdistributionsprocedurer
  • Erfarenhet av minst 2-3 mobilimplementeringar med Cordova / PhoneGap, AngularJS, JavaScript, Ionic framework, Android och / eller iOS-inbyggda SDK: er för att bygga Cordova-plugins.
  • Väl insatt i webbteknik, HTML5, CSS3, JavaScript
  • Erfarenhet av SQL Server, SQL Lite och T-SQL krävs
  • Erfarenhet av Mobile Hybrid applikationsutveckling med Cordova, HTML5, Advance JavaScript och CSS3.

Ansök till det här jobbet

Så om du är redo att ta på dig den snabba spänningen i dag och framtidens obegränsade möjligheter, ta språnget i vårt team. Fyll bara i nödvändiga uppgifter så tydligt som möjligt så återkommer vi till dig.


Vid frågor

Skicka ett mail till oss för eventuella frågor relaterade till lediga tjänster eller för att nå oss personligen career@cssindiaonline.com