Om Oss

TRANSFORMERA EN PAPPERSBASERAD VERKSAMHET TILL DIGITAL

Förvandla ditt företag med digitalisering

Vilka är vi ?

Cornerstone Solutions ger organisationer i alla storlekar möjlighet att dra nytta av modern teknik. Vi tillhandahåller expertis som hjälper dig att fatta rätt beslut när det gäller investering i programvara och förmågan att köra med innovativa resurser. Vi skapar applikationer som kommer att fängsla din publik! Våra kompetensområden inkluderar hälso- och sjukvård, beställning och leverans av mat, utbildning, gästfrihet och underhållning. Vi är engagerade i excellens i vårt arbete och försäkrar dig att alltid överträffa dina förväntningar!

 • UPPDRAG

  Vårt uppdrag är att förvandla alla tillfällen till en trevlig upplevelse för våra kunder genom världsklass, kundcentrerade och kreativitetsinspirerade tjänster, genom bästa införlivande av mänskliga värden och teknik.
 • SYN

  Vår vision är att ge enastående och konkreta bidrag till vår kunds affärstillväxt genom att erbjuda dem mycket professionella och detaljerade tjänster.

Vi designar och bygger anpassade programvaruprogram för mobila, stationära och anslutna enheter. Vår strategi kombinerar en blandning av innovationsstrategi, UI / UX-design och välgjorda programvaror. Det finns inga luckor i våra tjänster.

Varje lösning är anpassad. Vår kombinerade erfarenhet, expertis och engagemang för excellens gör det möjligt för Cornerstone att skapa lösningar som vissa kunder ursprungligen trodde aldrig var möjliga.

CSS tar tid att förstå ditt företag. Detta gör att vi kan skapa mjukvarusystem som är unika för dina krav.

Vårt företag består av en mängd programvarudesigners (UI / UX-formgivare), mjukvaruutvecklare, affärsanalytiker och lösningsarkitekter . som har en passion för design och utveckling som är effektiva och effektiva.

Vi har också en intern forsknings- och utvecklingsavdelning, där vi strävar efter att påskynda nya innovationer och teknologier till marknaden. Detta håller CSS före branschen och håller våra kunder framför sina konkurrenter.

Vi har resurserna, kapaciteten och erfarenheten att göra långsiktiga serviceleveranser enligt våra kunders krav.

 • 2010 ETABLERADE I
 • 30+
  KUNDER VÄRLD BRED
 • 200+
  PROJEKT AVSLUTAD
 • 50+
  LAGMEDLEMMAR

Passion som betyder något

Passionerade människor formar och utvecklar lösningar som är effektiva.