Magento
Utveckling

Magento Hemsida Utveckling Tjänster

Magento är en öppen källkod professionell och funktionsrik e-handelslösning som erbjuder handlare fullständig flexibilitet och kontroll över innehållet, utseendet och funktionaliteten i deras onlinebutik. Magento är en mycket avancerad ram för öppen källkod för e-handel som är helt anpassningsbar, extremt flexibel och levereras med en välorganiserad administrativ panel. Det är det mest föredragna valet för e-handelsbutiksägare att bygga skalbara och skräddarsydda e-handelswebbplatser som är i resonans med deras affärsprocess.

Oavsett om du behöver Magento-utvecklingstjänst för en ny webbplats eller befintlig Magento-e-handelswebbplats kan vårt team känna igen dina smärtpunkter för e-handel och komma med de bästa lösningarna för Magento-teman, tillägg, tredjepartsintegrationer och onlinekampanjer som optimerar försäljning och erbjuder bra kundupplevelse.

Magento Website Development Services

Magento tillhandahåller alla verktyg som behövs för att effektivt driva ett e-handelsföretag av alla storlekar. Vi har expertis för att konfigurera och optimera Magento skräddarsydd efter din affärsmodell.

Magento är idealiskt för både B2B (Business to Business) och B2C (Business to Customer) industrin samt de som söker en PHP-baserad öppen källkodslösning. Som ett ledande Magento-utvecklingsföretag kan WEBEDP hjälpa dig att uppnå dina online affärsmål genom att utnyttja den maximala kraften i Magento och genom att anpassa din onlinebutik med dina specifika affärsbehov och krav.

Funktioner som omvandlas

HUR VI FUNGERAR BÄST MAGENTO UTVECKLINGSFÖRETAG

  • Vi gör det enklare för dina kunder att hitta sina önskade produkter online genom att göra en enkel navigering och tillgången till enkla betalningsportaler.
  • Anslutningen av de sociala medieportalerna kommer att erbjuda en fantastisk upplevelse för dina kunder, är den bästa designen av vårt företag.
  • Experter här är specialiserade på alla former av Magento-utvecklingstjänster som tillgodoser sina potentiella kunders behov. Tjänsternas bredhet har gjort det möjligt för oss att se och nå nya vägar.
  • Magento-utvecklarna på CSS har många års kompetens inom Magentos webbplatsutveckling och garanterar leverans i tid och högsta tillfredsställelse.

VI ÄR DEN ANVÄNDA MAGENTO WEB-UTVECKLINGSTJÄNSTER

Varför oss?

ENKELSIDA KASSA
Det finns ett stort behov av det robusta alternativet för kassa på en sida och genom detta kan du begränsa övergivningarna av kundvagnen. Vi designar solida och väldokumenterade komponenter för att förhindra komplikationer.
HANTERA FLERBUTIK MED EN ADMINISTRERING
Det är bättre om en administratör hanterar data och produkt från olika webbplatser. Vi använder en avancerad funktion som gör det möjligt att lägga till flera webbplatser från en enda administratörspanel.
INBYGGDA MARKNADSVERKTYG
Magento är välsignad med inbyggda marknadsföringsverktyg och vi integrerar de inbyggda marknadsföringsverktygen på din webbplats. De flexibla prissättningsreglerna för denna plattform gör olika kampanjer för att förbättra omvandlingsfrekvensen.
KOMPLETT ANALYTIK OCH RAPPORTERING
Det gör verksamheten väldigt effektiv om vi har fullständig analys och rapportering av de mest köpta produkterna. Vi bygger dig Magentos analysverktyg som hjälper dig att få rapporter om försäljning, bäst köpta produkter, du kan också få en produktrecensionsrapport och mycket mer.

Relaterade Bloggar

Vad är nytt i riktlinjer för tillgänglighet för webbinnehåll (WCAG) 2.1 - Nya AA- och AAA-kriterier förklarade
Vad är nytt i riktlinjer för...
Introduktion Riktlinjer för tillgänglighet för webbinnehåll utvecklades genom W3C-processen med samarbete från i...
Bli smidig
Bli smidig
Agile definieras (enligt Agile Alliance) som “Förmågan att skapa och svara på förändringar för att lyckas i ...
React.js
React.js
Om du aldrig har hört talas om ReactJS, är detta definitivt artikeln för dig. ReactJS är ett JavaScript-programmerin...