Virtuell verklighet

Aktivera artificiell intelligens för att resonera och agera

Vad är virtuell verklighet?

Virtual reality är en konstgjord miljö som skapas med programvara och presenteras för användaren på ett sådant sätt att användaren avbryter tron och accepterar den som en verklig miljö. På en dator upplevs virtuell verklighet främst genom två av de fem sinnena: syn och ljud.

Den enklaste formen av virtuell verklighet är en 3D-bild som kan undersökas interaktivt på en persondator, vanligtvis genom att manipulera nycklar eller musen så att bildens innehåll rör sig i någon riktning eller zoomar in eller ut. Mer sofistikerade ansträngningar innefattar sådana tillvägagångssätt som omslagsbildskärmar, verkliga rum utökade med bärbara datorer och haptiska enheter som låter dig känna skärmbilderna.

VR-applikationsutveckling för alla branscher

Virtuell verklighet
Unity 3D & Unreal Engine VR Development

Vi har ett passionerat team av VR-teknikspecialister. Designers, UI / UX Experts, Modelers och Programmers. Vi tar vår kombinerade kunskap och årtionden av programmering och designerfarenhet för att utveckla avancerade virtual reality-applikationer som är skalbara, användarvänliga och funktionella.

Skalbara nyckelfärdiga lösningar
Skalbara nyckelfärdiga lösningar

Vi är stolta över att erbjuda avancerad innehållsutveckling, hårdvarudistribution och på plats samt fjärrprofessionella tjänster och support för att garantera framgång för projekt och utveckling. VR Vision-plattformen låter oss distribuera skalbart innehåll för en mängd olika användningsfall som är förbyggda för att minska kostnaderna och öka portabiliteten och tiden till slutförandet.

Teknikplattformar

Vilket headset du ska utveckla kräver att du vet var du tänker visa innehållet, hur du vill skala upplevelsen och vad din budget tillåter. VR Visions team av branschpersonal känner till VR och AR bättre än någon annan i världen, så maila oss idag för att se hur vi kan hjälpa dig att störa din bransch.

Fristående VR
Skalbar trådlös funktionalitet för företagsutbildning och storskalig marknadsföring.
PC-driven VR
Interaktiva funktioner för träningssimuleringar och avancerade marknadsaktiveringar.
assets/images/css/vr3.png

Vår utvecklingsprocess

Relaterade Bloggar

Vilket mobilalternativ väljer jag: webbansvarig design mot en inbyggd app
Vilket mobilalternativ väljer...
Det är en mycket vanlig scen som spelas ut ofta mellan företagare och apputvecklingsteam; vad är det bästa formatet ...