Robotisk Processautomatisering

Fri anställda att fokusera på högre värde genom att automatisera repetitiva mänskliga uppgifter

assets/images/css/robotics2.png
Vad är robotisk Processautomatisering?

Robotic process automation (RPA) är användningen av programvara med artificiell intelligens (AI) och maskin inlärningsmöjligheter för att hantera stora volymer, repeterbara uppgifter som tidigare krävde människor att utföra. Dessa uppgifter kan inkludera frågor, beräkningar och underhåll av poster och transaktioner.

Robotic Process Automation är den teknik som gör det möjligt för alla idag att konfigurera programvara, eller en "robot" för att efterlikna och integrera handlingarna hos en människa som interagerar i digitala system för att utföra en affärsprocess. RPA-robotar använder användargränssnittet för att fånga data och manipulera applikationer bara som människor gör. De tolkar, utlöser svar och kommunicerar med andra system för att kunna fortsätta ett stort antal repetitiva uppgifter. Bara väsentligt bättre: en RPA-programvarubot sover aldrig, gör noll misstag och kostar mycket mindre än en anställd.

Hur skiljer sig RPA från andra företagsautomationsverktyg?

Till skillnad från andra traditionella IT-lösningar tillåter RPA organisationer att automatisera till en bråkdel av kostnaden och tid som tidigare påträffats. RPA är också påträngande och utnyttjar den befintliga infrastrukturen utan att orsaka störningar i underliggande system, vilket skulle vara svårt och kostsamt att ersätta.

Automatisera upprepade uppgifter
Med RPA är kostnadseffektivitet och efterlevnad inte längre en driftskostnad utan en biprodukt av automatiseringen.
  • Snabb förverkligande
  • Minsta investering i förskott
  • Ingen störning av underliggande system
  • Leds av verksamheten med stöd från IT
  • Mycket skalbar, anpassar sig till föränderlig affärsmiljö

Snabb förverkligande