Handelsmoln

Handelsmoln
Vad är Commerce Cloud

Commerce Cloud är en av de åtta produktmoln som utgör Salesforce Intelligent Customer Success Platform . Tillsammans med Sales Cloud, Service Cloud, Marketing Cloud, Salesforce IoT och allt annat är Commerce Cloud en viktig del av det som gör Salesforce-kunder så framgångsrika.

Bra! Så vad gör Commerce Cloud?

Med Commerce Cloud kan återförsäljare och varumärken tillgodose sina kunders individuella behov oavsett om det är online eller personligen. Commerce Cloud-webbplatser kan användas på olika enheter och kan anpassa varje shoppares upplevelse med dynamiskt innehåll på webb- och mobilwebbplatser och smarta produktrekommendationer. Om du handlar online har du förmodligen använt flera Commerce Cloud-webbplatser utan att ens veta det!

Tillhandahåller Commerce Cloud Solutions som konverterar
Hur gör Commerce Cloud det?
  • Handelsmoln
  • Digital handel moln
  • Einstein Commerce Cloud and Order Management

Våra erbjudanden för digital handel

Vår expertis

SAP Hybris
Det hjälper dig att engagera dina kunder på vilken enhet som helst. Den utbyggbara, modulära arkitekturen ger en solid grund för att utveckla relevanta och personliga upplevelser som gör att dina kunder kommer tillbaka.
Kommersiella verktyg
commercetools är ett nästa generations mjukvaruföretag som erbjuder en äkta molninbyggd, headless handelsplattform som ger byggstenarna för den nya digitala handelsåldern.
Salesforce
Det är placerat helt och hållet på varumärken och återförsäljare som kräver bäst B2C-funktionalitet inom en enda lösning. Lösningen är ett mycket övertygande alternativ för konsumentvarumärken och B2C-återförsäljare
Adobe
Det är ett nytt paketerbjudande som ger företag en flexibel e-till-e-plattform för att hantera och optimera affärsupplevelsen över alla beröringspunkter och över hela kundresan.
Oracle ATG
OCC Service är en e-handelslösning utformad speciellt för att köras i Oracle Cloud. Tjänsten ger dig en rad kraftfulla verktyg för att bygga en flexibel, funktionsrik butiksfront för dina kunder.
1. DIGITALT HANDELSMOLN

Commerce Cloud Digital låter återförsäljare skapa och samordna shopparnas onlineupplevelser och transaktioner över digitala kanaler och enheter. Webb- och mobilwebbplatser är en stor del av onlineupplevelsen. Med Commerce Cloud Digital kan återförsäljare starta och hantera responsiva e-handelssajter - för webb och mobil - som har omfattande online-butiker, kundvagnar och kassafunktioner och full anpassningsfunktioner.

För många återförsäljare räcker inte en webbplats. När återförsäljare har mer än ett varumärke eller när de säljer i flera länder behöver de vanligtvis olika webbplatser för varje märke och geografi. Commerce Cloud Digital låter återförsäljare starta webbplatser för flera varumärken och geografiska områden och sedan hantera dem allt på ett enda ställe.

Men shoppare besöker inte bara webb- och mobilwebbplatser, de interagerar också med varumärken via e-post och sociala medier. Genom att integrera deras e-handelssajter med sina marknadsförings- och tjänstelösningar kan varumärken göra varje e-post och sociala medier interaktion mer personlig och relevant för kunder.

2. HANDELSMOLN EINSTEIN

Commerce Cloud Einstein, som en del av Salesforce Einstein , väver intelligens i hela Commerce Cloud. Det är inbyggt, även om vi vill kalla ut kapaciteten genom att ge den ett namn. Med Produktrekommendationer kan varumärken automatiskt markera produkter som mest sannolikt kommer att locka varje enskild kund att göra sitt nästa köp. Produktrekommendationer är unika för varje individ och kan presenteras på webben, mobilen eller erbjuds personligen av säljare i tegelbutiker.

Med Förutsägbar sortering kan ordningen på produkterna som visas på varje sök- eller kategorisida på en e-handelswebbplats automatiskt anpassas för en enskild shoppare så att de produkter som är mest relevanta för en shoppare dyker upp först på sidan. Predictive Sort kan anpassa sidor oavsett om shopparen är känd eller anonym. Och tack vare Commerce Insights kan handlare se vilka produkter som handlar om marknadsföring och marknadsföringsbeslut.

Med Förutsägbar sortering kan ordningen på produkterna som visas på varje sök- eller kategorisida på en e-handelswebbplats automatiskt anpassas för en enskild shoppare så att de produkter som är mest relevanta för en shoppare dyker upp först på sidan. Predictive Sort kan anpassa sidor oavsett om shopparen är känd eller anonym. Och tack vare Commerce Insights kan handlare se vilka produkter som handlar om marknadsföring och marknadsföringsbeslut.

3. HANDLING AV HANDELSMOLN

Commerce Cloud Order Management ger varumärken full synlighet i order och lagerinformation. Det driver också "köp var som helst, uppfyller var som helst" -funktionerna som blir populära bland shoppare, som att köpa onlinehämtning i butiken.

Relaterade Bloggar

Topp 6 AI-trender som dominerar 2021
Topp 6 AI-trender som dominera...
Enligt IDC: s utgiftsguide kommer de globala utgifterna för AI-system att röra sig nästan 100 miljarder dollar fram t...
Hybris e-handelsteknik
Hybris e-handelsteknik
Lite historia När Hybris globala e-handel togs i bruk 2007 var det den senaste lösningen för både B2B- och B2C-mark...