Integration

BETALNING INKÖRSPORTINTEGRATION

  • I onlineföretagsprocessen är de första idéerna relaterade till affärstypen, vad man ska göra, vad man ska sälja och just där kom frågan fram. Hur tar du betalt för dina tjänster och / eller produkter? Hur låter kunder betala online med sina kreditkort eller checkar? Svaret kunde inte vara enklare; du behöver ett handelskonto med möjlighet att acceptera onlinebetalningar via en Payment Gateway.
  • Ett enkelt sätt att förstå betalningsportalen är att jämföra det med när du går till din livsmedelsbutik och skickar ditt kreditkort genom maskinen. Vi tillåter dina onlinekunder att behandla betalningar online och betala med sina kreditkort eller checkar direkt på din webbplats.
  • Integration av betalningsgateway och inställning av köpkonto är enkelt och enkelt, som kund anger du bara din information och vi tar hand om resten. Ett trevligt och enkelt sätt att ta emot betalningar online.
Payment Gateway Integration
Shipping Payment Integrations

FRAKTMETODER INTEGRATION

I denna tekniska era älskar människor att göra allt online. Shopping är också ett undantag från denna trend. Nu om dagen föredrar folk att handla online än att gå till en fysisk butik. Denna praxis sparar både tid och energi. Med tanke på ökningen av onlineshopping blir småskaliga affärsmän också intresserade av att öppna sin egen e-handelsportal. Online-affärer kan göras helt för att sväva med hjälp av rätt leveransprogramvara.
  • Behandla order från flera försäljningskanaler.
  • Automatisk API-integration med alla ledande operatörsföretag.
  • Generera fraktetiketter och förpackningslösningar i bulk.
  • Skapa hämtningsförfrågningar, manifest etc.
  • Kan hantera flera lager.

SMS-lösningar

  • Är det inte fantastiskt när du har privilegiet att skicka mass-SMS till riktade målgrupper från ditt företags anpassade webb-SMS-lösningspanel? Du kommer att ha ett personligt avsändar-ID i ditt företags namn och detta gör att du kan rikta in dig på ett stort antal personer på kort tid och till låg kostnad. VCreate IT hjälper dig att komma nära dina kunder och förmedla dina idéer till dem i den enklaste och kostnadseffektivaste formen.

Relaterade Bloggar

AWS-lagring
AWS-lagring
Vad är AWS-Lagring Amazon Web Services (AWS) erbjuder en tjänst som heter AWS Storage Gateway. Detta är en hybridl...
Bli smidig
Bli smidig
Agile definieras (enligt Agile Alliance) som “Förmågan att skapa och svara på förändringar för att lyckas i ...
Mjukvaruintegration
Mjukvaruintegration
Vad det är Mjukvaruintegration är processen att kombinera olika delsystem för att skapa ett sammanhängande, stort m...