Sakernas internet

IoT-tjänster för industriella, konsument- och kommersiella lösningar

Sakernas internet (IoT) förklaras: enkelt och icke-tekniskt

Hur läser du det här inlägget just nu? Det kan finnas på skrivbordet, på mobilen, kanske på en surfplatta, men oavsett vilken enhet du använder är den definitivt ansluten till internet. En internetanslutning är en underbar sak, det ger oss alla möjliga fördelar som bara inte var möjliga tidigare. Om du är tillräckligt gammal, tänk på din mobiltelefon innan det var en smartphone. Du kan ringa och du kan skriva säkert, men nu kan du läsa vilken bok som helst, titta på vilken film som helst eller lyssna på vilken låt som helst i din handflata. Och det är bara för att nämna några av de otroliga saker som din smartphone kan göra.


Poängen är att ansluta saker till internet ger många fantastiska fördelar. Vi har alla sett dessa fördelar med våra smartphones, bärbara datorer och surfplattor, men detta gäller också för allt annat. Och ja, jag menar allt. Sakernas internet är faktiskt ett ganska enkelt koncept, det betyder att man tar alla saker i världen och ansluter dem till internet.

IoT är överallt från HEM till KONTOR !!!

VARFÖR DU BEHÖVER IOT

Det finns miljarder enheter i hem, fabriker, oljekällor, sjukhus, bilar och tusentals andra platser. Med spridningen av enheter behöver du alltmer lösningar för att ansluta dem och samla in, lagra och analysera enhetsdata. CSS IoT ger bred och djup funktionalitet som spänner över kanten till molnet, så att du kan bygga IoT-lösningar för praktiskt taget alla användningsfall över ett brett spektrum av enheter. Eftersom CSS IoT integreras med AI-tjänster kan du göra enheter smartare, även utan internetanslutning. Byggd på CSS, som används av branschledande kunder runt om i världen, kan CSS IoT enkelt skalas när din enhetsflotta växer och dina affärsbehov utvecklas. CSS IoT erbjuder också de mest omfattande säkerhetsfunktionerna så att du kan skapa förebyggande säkerhetspolicyer och svara omedelbart på potentiella säkerhetsproblem.

VARFÖR DU BEHÖVER IOT